Hur inaktiverar man Google platsdelning?

 

Kontakta Google Sverige
Kontakta Google Sverige

Vill du vara en lämplig del av en värld där varje individ är starkt beroende av teknik och internet? Om ditt svar är ja måste du omedelbart ta reda på hur du ska investera i lämpliga program som Google.

Det är en typ av multinationell organisation som sysslar med många teknikområden för att ge dig de bästa möjligheterna. Även om den mest populära applikationen som skapats av detta företag är en sökmotor, kan du också använda dess faciliteter för att skapa e-postadresser, föra videosamtal, marknadsföra ditt varumärke, kontakta människor, etc. utan ansträngning.

Som ett resultat bör du komma ihåg att veta mer om hur detta program kan förbättra din upplevelse med hjälp av Google support team så snart som möjligt. En av de bästa delarna med att använda det här företagets funktioner är att det har ett mycket lättanvänt och föränderligt gränssnitt, så att du enkelt kommer att kunna uppfylla dina krav.

Går du igenom en utmanande period och försöker förstå hur du installerar och registrerar dig för ett populärt och eftertraktat teknikföretag som Google eftersom det här är din första gång? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på hur du ska säkerställa att du gör allt korrekt.

I tider som dessa är det bästa du kan göra att prata med Google tekniska support team eftersom de kommer att kunna ge dig massor av tips, förslag och lösningar. De är tillgängliga hela dagen, så du kan ringa dem när som helst.

Förutom det finns det några steg du kan följa om du vill inaktivera Google Platsdelning. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:

  • Det första du behöver göra är att öppna Google Maps gränssnittet på din föredragna enhet
  • Efter att ha loggat in kommer du att hitta dig själv i huvudfönstret, tryck på profilbild ikonen i det övre högra hörnet av skärmen
  • Välj verktyget Platsdelning från listan över alternativ som erbjuds dig
  • Tryck på knappen Ny dela från nästa sida som visas på skärmen
  • Ställ in en tid, följ instruktionerna på skärmen och spara ändringarna

Du kan ringa Google support Sverige nummer om du har ytterligare frågor eller funderingar.

Popular posts from this blog

Hur loggar jag ut från ditt Google Pay konto?

Hur startar jag en Google Play prenumeration?