Hur inaktiverar jag Google Autocomplete?

 

Google Support Sverige
Google Support Sverige

Vill du leva på en planet där varje uppgift genomförs med hjälp av teknik och internet? Om ditt svar är ja, vet du redan att program, webbplatser och sociala medieplattformar är de viktigaste aspekterna du behöver fokusera på. Det finns olika typer av applikationer tillgängliga nuförtiden, men Google är den mest populära och pålitliga.

Det är ett multinationellt teknikföretag som till en början startade sin resa som sökmotor. Men med hjälp av sin popularitet fick detta företag en chans att investera i andra teknikområden också. Som ett resultat bör du göra ditt bästa för att veta mer om hur detta program och dess faciliteter fungerar med hjälp av Google support team när du kan.

En av de främsta anledningarna till att denna applikation är populär idag är att den är lätt att komma åt och navigera. Alla dessa aspekter kommer att ge dig de bästa möjligheterna samtidigt som du minskar problem avsevärt.

Går du igenom en utmanande period och försöker förstå hur du installerar och registrerar dig för en förstklassig sökmotorplattform som Google på din dator, bärbara dator eller smartphone eftersom detta är din första gång? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på hur du ska säkerställa att du gör allt korrekt.

I tider som dessa bör du prata med Google tekniska support team och uppmana dem att ge tips. Det är en grupp utbildade yrkesverksamma som har utbildats grundligt, så du kan lita på dem utan ansträngning.

Förutom det finns det några instruktioner du kan följa för att inaktivera Google Autocomplete. Dom är:

  • Det första du behöver göra är att öppna programmet Google på ditt valda system
  • När huvudfönstret öppnas väljer du profilbildsikonen i det övre högra hörnet på skärmen och trycker sedan på fliken Inställningar
  • Från nästa lista med alternativ som visas framför dig, tryck omedelbart på knappen Allmänt
  • Du hittar ett alternativ som heter Autoslutförandeinställningar på nästa sida, öppna det
  • Stäng av funktionen på lämpligt sätt och spara ändringarna innan du lämnar fönstret

Du kan ringa Google support Sverige nummer om du har ytterligare frågor.

Relaterad artikel:

Hur stänger jag av Google Assistant?

Popular posts from this blog

Hur loggar jag ut från ditt Google Pay konto?

Hur inaktiverar man Google platsdelning?

Hur startar jag en Google Play prenumeration?