Hur aktiverar jag Google platsdelning?

 

Kontakta Google
Kontakta Google

Är du någon som letar efter ett program som kommer att kunna ge dig olika typer av möjligheter och tjänster? Om ditt svar är ja, bör du lära dig mer om Google så snart som möjligt. Det är det mest populära och pålitliga multinationella teknikföretaget på planeten idag.

Därför kan du lita på dess tjänster utan någon extern hjälp. Det är en typ av programvara som från början introducerades till världen som en sökmotor som du fick använda på alla sätt du behöver. Som ett resultat bör du komma ihåg att veta mer om hur den här applikationen kommer att kunna förändra ditt online liv med hjälp av Google support team närhelst du får tid.

Med hjälp av tekniska framsteg har denna organisation nu introducerat många andra faciliteter som du kan använda för att skicka meddelanden, skapa e-postadresser, leta upp platser, nå ut till människor, arrangera möten etc. utan några svårigheter.

Är det här en av de första gångerna du har försökt ta reda på hur du laddar ner och registrerar dig för ett effektivt program som Google eftersom det här är första gången? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på vad du ska göra eller var du ska börja.

Men är det en tillräckligt bra anledning för dig att ge upp? Nej. Det beror på att Google tekniska support team kan vägleda dig beroende på dina preferenser och krav. Allt du behöver göra är att ringa, sms:a, mejla eller livechatta med dem.

Förutom det finns det några steg du kan följa om du vill aktivera Google Platsdelning. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:

  • Det första du behöver göra är att öppna Google Maps applikationen på din dator eller smartphone
  • När startsidan visas framför dig, tryck på profilbild ikonen i det övre högra hörnet av skärmen
  • En lista med alternativ kommer att ges till dig, välj rutan Platsdelning
  • Klicka på knappen Ny delning som du hittar på nästa sida som öppnas
  • Ställ in en tid för delningsfunktionen och spara ändringarna

Ring Google support Sverige nummer om du inte slutför något av stegen ovan.

Popular posts from this blog

Hur loggar jag ut från ditt Google Pay konto?

Hur inaktiverar man Google platsdelning?

Hur startar jag en Google Play prenumeration?