Hur avbryter jag prenumerationen på Google Play?

Google kontakta Sverige
Google kundtjänst

Alla vi lever idag på en planet där varje individ är superinvesterad i teknik och internet. Dessa två element ger dig alla typer av verktyg och tjänster för att göra det bekvämt för dig att få de mest relevanta resultaten. Men för att säkerställa att du får de bästa fördelarna måste du ladda ner lämpliga program som Google på din enhet.

De flesta människor i världen idag vet vad den här applikationen kan och använder den regelbundet. Det är ett multinationellt företag som sysslar med flera teknikområden för att förse sina användare med fantastiska verktyg. Som ett resultat bör du komma ihåg att veta mer om hur detta program och dess funktioner fungerar med hjälp av Google support team så snart du får tid.

En av de bästa delarna med att välja den här applikationen är att den har ett mycket effektivt användargränssnitt som du kommer att kunna navigera och anpassa beroende på dina preferenser.

Är detta en av de första gångerna du har försökt ladda ner och konfigurera ett mångsidigt och förstklassigt program som Google på din dator, bärbara dator eller smartphone? Om ditt svar är ja kanske du inte är säker på vad du ska göra eller var du ska börja.

Men är det ett tillräckligt bra skäl för dig att ge upp? Nej. Det beror på att Google tekniska support team kan vägleda dig beroende på din bekvämlighet och dina behov. Allt du behöver göra är att ringa, sms:a, mejla eller livechatta med dem.

Förutom det finns det några steg du kan följa om du vill avsluta din prenumeration på Google Play. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:

  • Det första du behöver göra är att öppna programmet Google Play på din smartphone eller bärbara dator
  • När du har loggat in på ditt konto, tryck på profilikonen du kommer att stöta på i det övre högra hörnet av skärmen
  • En lista med alternativ kommer att ges till dig, välj rutan Prenumerationer omedelbart
  • Klicka på den prenumeration du vill avbryta och tryck sedan på knappen Avbryt prenumeration
  • Följ instruktionerna på skärmen som kommer att tillhandahållas för att uppfylla dina krav

Ring Google support Sverige nummer för ytterligare tips och riktlinjer. 

Popular posts from this blog

Hur loggar jag ut från ditt Google Pay konto?

Hur inaktiverar man Google platsdelning?

Hur startar jag en Google Play prenumeration?