Hur aktiverar jag Google Play Protect?

 

Kontakta Google
Google Support Sverige

Om du försöker ladda ner ett program som kommer att kunna erbjuda många typer av tjänster, bör du lära dig mer om Google så snart som möjligt. Det är en typ av teknikorganisation som först introducerades till världen som sökmotor. Men på grund av sin betydande framgång har detta företag utvecklats till ett multinationellt teknikföretag under åren.

Du kommer att kunna få tillgång till dess tjänster för att skapa e-postadresser, kontakta människor runt om i världen, genomföra möten, marknadsföra ditt varumärke, delta i klasser, titta på videor, ladda ner foton, etc., med stor marginal. Som ett resultat bör du göra ditt bästa för att veta mer om hur detta program kan göra saker bättre för dig med hjälp av Googles supportteam så snart som möjligt.

En av de främsta anledningarna till att du bör välja denna applikation är att den har ett förstklassigt säkerhetssystem som kommer att kunna skydda dig från alla typer av tekniska hot.

Oavsett vem du är eller hur väl insatt du kan vara med teknik och internet, kan du fortfarande ha mycket svårt att ta reda på hur du installerar och ställer in de många funktionerna i en applikation om det här är första gången. Men betyder det att du kommer att behöva ge upp dina förnödenheter? Nej.

Det beror på att Google tekniska supportteam kan ge hjälp under dina ansträngningar utan problem. Allt du behöver göra är att ringa, sms:a, mejla eller livechatta med dem när du får lite tid.

Förutom det finns det några instruktioner du bör följa om du vill aktivera Google Play Protect. Låt oss nu ta en detaljerad titt på dem:
  • Det första du behöver göra är att öppna Google Play appen på ditt valda system
  • När du har slutfört inloggningssteget, tryck på profilbildsikonen som du hittar i det övre högra hörnet av skärmen
  • Från nästa lista med alternativ som du fått, tryck på rutan Play Protect Settings
  • Du hittar ett alternativ som heter Skanna appar med Play Protect, slå på det
  • Spara ändringarna och stäng fönstret
Ring Google support Sverige nummer om du har ytterligare frågor eller funderingar.

Popular posts from this blog

Hur loggar jag ut från ditt Google Pay konto?

Hur inaktiverar man Google platsdelning?

Hur startar jag en Google Play prenumeration?